El món parla Anglès. I tu?

La nostra

Metodologia

Global Connect és conegut per l’ús d’una perspectiva comunicativa. Això vol dir que les classes estan centrades en produir el llenguatge i no només en fer exercicis gramaticals o centrar-se en el llibre.

Acreditació de la Universitat de Barcelona

Global Connect és l’únic centre a Vilanova i la Geltrú amb l’acreditació de la Universitat de Barcelona. És així mateix un dels 25 centres a Catalunya que ha obtingut aquesta certificació de gran qualitat.

Global Connect va superar la rigorosa selecció de l’Escola d’Idiomes Moderns i va ser l’escollida al seu municipi segons criteris de QUALITAT, ORGANITZACIÓ i EXPERIÈNCIA.

Això ha demostrat que Global aconsegueix uns alts estàndards d’educació, i ara estarà contínuament supervisada pels sistemes d’avaluació, d’excel·lència en l’ensenyament i pels programes d’estudi clarament definits de la Universitat de la Barcelona.

A més a més, els estudiants de Global Connect a partir del nivell Junior 2 (inclòs) reben un certificat oficial de l’Escola d’Idiomes Moderns (que pertany a la Universitat de Barcelona) donant fe del seu nivell d’anglès.

El nostre alumnat també rep el carnet de la Universitat de Barcelona (Escola d’Idiomes Moderns) amb el qual poden gaudir d’una gran varietat de descomptes en cinemes, restaurants, botigues, etc. Per a més informació clica aquí.

Centrada en la Comunicació

El nostre professorat rep formació sobre com aprofitar els materials, de manera que l’experiència dels estudiants aprenent l’idioma es basa en la comunicació; fent les classes més personals i, tanmateix, més desafiants. Aquest aspecte és primordial per tal que els estudiants puguin PRACTICAR el llenguatge après a la classe.

Grups

Reduïts

Tots els nostres grups-classe es basen en un ambient càlid i divertit i la mida de màxim 9 alumnes per classe optimitza la participació de l’estudiant.

Tell me and I forget, Teach me and I may remember , Involve me and I learn

Benjamin Franklin