El món parla Anglès. I tu?

Cursos d'Anglès

per a joves

Les nostres classes per a joves estan dissenyades per a donar al nostre alumnat tantes oportunitats com sigui possible per a tenir contacte amb l’idioma de l’anglès. El nostre objectiu és anar més enllà del que es fa a l’escola així com preparar als nostres estudiants per a exàmens oficials.

En un ambient de grups reduïts amb un professor nadiu, animem als estudiants a practicar l’anglès tant parlat com escrit. En l’ambient de grups reduïts l’alumne obté confiança i té moltes oportunitats per a practicar.

Les classes són dinàmiques i fluides utilitzant una gran varietat de diferents recursos i formats per tal d’aconseguir l’ambient interactiu i divertit que es pretèn. El nostre objectiu és acompanyar als nostres joves estudiants en els requeriments acadèmics que tant l’escola i la universitat demanden; així com crear comunicadors competents en anglès per a un món que cada cop està més centrat en l’anglès com a idioma global.

Quins cursos oferim?

Els cursos per a joves comencen al setembre i acaben al juny amb classes una o dues vegades per setmana. Els cursos intensius són durant el mes de juliol.

Cada alumne rep atenció personalitzada. Els seus resultats i les valoracions del professorat es tenen en compte abans de recomanar el següent nivell. L’assistència de l’alumnat (de cursos per a joves) es comprova i és comunicada als pares a través del mail cada dues setmanes.

Exàmens oficials: Cambridge, Trinity College of London i Universitat de Barcelona.

Global Connect prepara a l’alumnat per a presentar-se als exàmens de Cambridge així com als exàmens parlats de Trinity.

Tot l’alumnat dels nostres cursos per a joves pot rebre el certificat de la Universitat de Barcelona, sempre que compleixin els requisits del curs.

Activitats

Tell me and I forget, Teach me and I may remember , Involve me and I learn

Benjamin Franklin