En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:
Raó social: GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. CIF: : B65976862
Direcció: C/ SANT PAU, 23- 08800 – : VILANOVA I LA GELTRÚ- BARCELONA
Telèfon: 938144648 E-mail: info@globalconnect.es

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.
Tomo 43662 folio 94 sección B hoja.434833

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
Cursos d’Idiomes, especialitzat en formació en anglès per a particulars de totes les edats, institucions públiques, privades i empreses

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: SI

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L.. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de GLOBAL CONNECT IDIOMES, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.