Cursos d'Anglès

per nens

Les classes d’infants a Global Connect estan dirigides per professorat nadiu, amb experiència i amb l’objectiu d’utilitzar el llenguatge de manera productiva. Són classes plenes d’activitats comunicatives i Anglès a Través del Teatre (English Through Theatre, ETT). I per tant, no són classes basades en el treball del llibre de text de manera exclusiva.

L’aprenentatge a través del teatre (ETT) facilita que els infants practiquin les estructures gramaticals i el vocabulari d’una manera interactiva i divertida; guanyant confiança i seguretat així com fluïdesa en l’expressió oral!

Quins cursos oferim?

Els cursos per a infants comencen al setembre s’inicien a partir dels 4 anys i són d’una o dues classes a la setmana.

Tots els grups-classe estan dividits primer per nivell i després per edat.

Exàmens oficials: Cambridge, Trinity College of London i Universitat de Barcelona.

Tot l’alumnat del centre té l’opció de presentar-se a un examen oficial.

Metodologia

a través del Teatre

Global Connect és l’autor intel·lectual i creador de ‘KidsSpeak’. Aquesta metodologia és el marc d’un poderós sistema basat en la producció del llenguatge PARLAT que FUNCIONA.

Amb diversos mètodes implementats, una classe de KidsSpeak està estructurada per dur-se a terme d’una manera divertida, ràpida i centrada en l’estudiant.

Etapa 1- EL MOMENT PER PARLAR
Amb un currículum de conversa simple però efectiu basat en jocs i imatges, revisant el material après prèviament, genera confiança i fomenta la comunicació en la vida real.

Etapa 2- EL MATERIAL PRINCIPAL
Dissenyat per recolzar el pla d’estudis, els nostres 7 cursos et porten a un viatge d’aprenentatge de l’idioma que estimula la teva imaginació i et prepara per a l’èxit.

Etapa 3-ANGLÈS A TRAVÉS DEL TEATRE
Al cor d’aquest mètode es troba el revolucionari “anglès mitjançant el teatre”. El contingut del pla d’estudis bàsics es contextualitza en el joc divertit i memorable. El vocabulari i les estructures claus es repeteixen al llarg de l’ús de temes que a tots els nens els encanta i gaudeixen, el que permet crear una aula atractiva que genera confiança i fluïdesa.

Etapa 4- EL SISTEMA DE RECOMPENSES – PASSAPORT CAP A UN MÓN D’APRENENTATGE
El passaport de KidsSpeak és un sistema de recompenses que estimula l’ús de l’anglès a l’aula i motiva el bon comportament. Augmenta l’autoestima i està dissenyat no només per educar els estudiants en els viatges, sinó també per proporcionar alegria i una sensació d’èxit.

Tell me and I forget, Teach me and I may remember , Involve me and I learn

Benjamin Franklin