L’estat d’alarma instaurat al nostre país des del passat mes de març degut a la pandèmia de Covid-19 ha impossibilitat la realització de les classes presencials a la nostra acadèmia. Però un cop més, des de Global Connect hem procurat adaptar-nos el més ràpid possible a aquesta nova situació per tal que el nostre alumnat no perdi la possibilitat d’aprendre, i procurant mantenir la dinàmica habitual de les nostres classes.

Què és Zoom?
Zoom és una de les aplicacions de software de videoconferències líders que permet reunir virtualment alumnat i professorat per mitjà de vídeo i àudio. Aquesta aplicació permet que professorat i alumnat interactuïn quan les classes presencials no es poden dur a terme.

Perquè Zoom?
L’aplicació de Zoom és una plataforma que està disponible tant per a ordinador com per a tablet i telèfon mòbil. A més, és una plataforma molt ràpida i fàcil d’utilitzar, i té un gran nombre de funcions que permeten fer les classes més dinàmiques i entretingudes.
Entre d’altres funcions, disposa d’una pissarra virtual per interactuar amb l’alumnat, funcions per a que el professorat comparteixi àudio i pantalla, la possibilitat de crear grups de treball fàcilment per a que els alumnes es puguin reunir en grups reduïts…
Per totes aquestes raons i més, ens hem decantat per aquesta plataforma per a continuar la formació dels nostres alumnes.

Com funcionen les classes online?
El funcionament de les classes online procura ser el més similar possible al funcionament que dúiem a terme en les classes presencials, sempre procurant seguir un ritme més actiu per a evitar possibles distraccions dels alumnes i fer les classes més dinàmiques.
Els professors compten amb càmera, micròfon i àudio de la millor qualitat possible per seguir les classes correctament. L’alumnat també ha de disposar d’aquestes eines.
Amb els més petits, els teatres continuen en marxa, així com els jocs habituals que es duien a terme a l’aula. A més, per fomentar l’atenció de l’alumne, el nostre professorat opta per la utilització de recursos visuals i auditius, així com també disposen del llibre en format online per a què el vegin tots els alumnes i fer-los més partícips de la classe.
Per altra banda, els nostres adults i adolescents segueixen amb la dinàmica habitual de la classe, tractant de fomentar encara més la pràctica oral. Des de Global Connect seguim treballant per a adaptar els exàmens dels nostres alumnes al format online.

Com preparen les classes el nostre professorat?
El nostre professorat ha rebut formació específica per a ampliar els seus coneixements sobre les millors dinàmiques per dur a terme les classe online. Disposen dels llibres de text en format digital per a treballar les activitats conjuntament amb els alumnes durant la classe, així com també preparen ajudes extres visuals, listenings i més recursos per fer les classes dinàmiques i divertides.

Per a l’Equip de Global Connect Idiomes, el més important és sempre el benestar dels nostres alumnes i les seves famílies. Es per això que estem sempre a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos en situacions excepcionals com la que estem vivint actualment.

Un cop més agraïm la vostra confiança i comprensió en el nostre equip.
Esperem que puguem tornar a la normalitat en breus.

Cuideu-vos molt!